18 Kasım 2012 Pazar

Outlook.com özellikleri








Temiz ve karmaşasız gelen kutusunda daha hızlı dolaşın ve Facebook ve Twitter'da arkadaşlarınıza ve ailenize bağlanın. Office Web Apps ve SkyDrive ile işinizin sorunsuz devam etmesini sağlayın.


Temiz, karmaşasız bir gelen kutusu

E-postanızı filtreleyin

Outlook, haber bültenlerini sizin yerinize otomatik olarak kategorilere ayırır, böylece bu haber bültenlerini tek bir tıklamayla hızlıca bulabilir veya silebilirsiniz. Outlook ayrıca sizin adınıza abonelik de sonlandırabilir. Bir haber bültenini artık almak istemiyorsanız, e-postadaki Abonelikten ayrıl özelliğini tıkladığınızda Outlook.com geri kalanını halleder.

Temizlik programlayın

Temizlik programlamak için Süpür özelliğini kullanın ve Outlook geri kalanını sizin için halletsin. Bir gönderenin yalnızca en son e-postasını saklayın, diğerleri silinsin. Süpür özelliği aynı zamanda birden çok gönderenden gelen e-postaları toplu halde silerek yüzlerce e-postayı birkaç saniye içinde temizleyebilir. Hatta, belirli gönderenlerden gelen e-postaları otomatik olarak dosyaya kaydedecek basit kurallar oluşturarak ilk önce gelen kutunuza düşmemelerini sağlayabilirsiniz.

E-postanızı kategorilere ayırın

Outlook haber bültenlerini, sosyal güncelleştirmeleri ve fotoğrafları otomatik olarak kategorilere ayırır. Ayrıca farklı posta türleri, kişi grupları, tarihler, konu satırları veya istediğiniz her şey için kendi özel kategorilerinizi oluşturabilirsiniz. Postayı bu özel kategorilere hızlıca ayırmak için anlık eylemler oluşturun.


Office ve SkyDrive

Office dosyalarını görüntüleyip düzenleyin

İşlerinizi doğrudan gelen kutunuzdan halledin. Outlook ücretsiz Office Web Apps ile sorunsuzca çalışacak şekilde geliştirilmiştir. Office dosyalarını gelen kutunuzdan açın, düzenleyin ve paylaşın. Ne siz ne de alıcılarınız birlikte çalışmak için Office yüklemeye ihtiyaç duyar ve biçimlendirme değişiklikleri herkes için aynı kalır.

Güzel fotoğraf postaları gönderin

Arkadaşlarınıza ve ailenize kocaman fotoğraf dosyaları göndermeyi bırakın. Bunun yerine, herhangi bir özel yazılım yüklemek zorunda kalmadan kolayca görüntüleyip indirebilecekleri güzel, kartpostal kusursuzluğunda fotoğraf postaları gönderin. Outlook ile fotoğraflarınızı SkyDrive'a yükleyebilirsiniz.

Hepsini SkyDrive'a depolayın

Tam SkyDrive tümleştirmesiyle en büyük dosyalarınızı bile paylaşmak ve kaydetmek basit ve ücretsizdir. 7 GB ücretsiz depolama alanına sahip olursunuz: Bu alan yaklaşık 20.000 Office belgesi veya 7.000 fotoğraf için yeterlidir. E-posta eklerindeki boyut sınırlamalarına takılmak yerine, fotoğraflarınızın veya Office dosyalarınızın bağlantısını e-postayla gönderebilirsiniz. Alıcılar, bilgisayarlarında Office yüklü olmasa bile fotoğrafları ve belgeleri görebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder